Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Inchiriere casa vacanta Ranca Transalpina

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1750 lei Lei
Brand
Transalpina spa
Out Of stock
Localitatea
Nespecificata/Alta
Categorie cazare
4 stele
Descriere
Pensiunea a fost total renovata in 2017 si dispune de 4 camere cu toate dotarile necesare pentru o cazare placuta si relaxanta,la care se adauga un centru SPA privat cu o capacitate de 10 persone si este compus din sauna uscata,jacuzzi incalzit de 10 posturi,sezlong cu forma ergonomica incalzit,dus cu ambient deosebit.Pretul este pentru o noapte de cazare. Preturile difera in functie de perioada.
Unitatea mai dispune de o zona exterioara pentru gratar ,loc de joaca incalzit pentru copii,de asemenea mai avem si zona de servit masa cu bucatarie complet utilata,aceasta fiind situata la demisol iar accesul se face prin exteriorul zonei de cazare.
In zona de lounge va puteti bucura de o terasa foarte generoasa si puteti servi cafeaua sau ceaiul oferite din partea casei.

Pensiunea Pgm este situata in apropiere de centrul statiunii Ranca, la aproximativ 300 de metri de cele 4 partii si va ofera prilejul de a petrece clipe minunate in Muntii Parang indiferent de anotimp. Este construita langa drumul national 67c, denumit si Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura